Lad os gøre jeres Folkemøde til en succes

Mangler I det rette sted at afholde jeres debat, netværke med samarbejdspartnere eller mødes til en intim frokost?

Grønbechs Hotel har de fysiske og professionelle faciliteter, den centrale beliggenhed og de hyggeligste rammer.
Sidste år lagde hotellet kvadratmeter til mere end 70 arrangementer med over 30 forskellige samarbejdspartnere. I 2020 åbner vi igen dørene til Danmarks politiske hotel. Ved at indgå et samarbejde med Grønbechs Hotel og Altinget giver vi den sikkerhed og kreativitet, der skal til, for at I får det rigtige ud af FM20.

Altinget og Mandag Morgen tilbyder sparring på indhold, formater og relevante oplægsholdere og moderatorer. Vi skræddersyer en pakke til jeres behov og ønsker.

Lad os tage dialogen
Udfyld nedenstående formular eller kontakt Mads Anker Holt Sørensen på fm@altinget.dk

Venues


Folkescenen

Synligheden er i top med scenens placering foran hotellets hovedindgang vendt mod havnen. Folkescenen er oplagt til debatter, åbne netværksarrangementer og underholdning.

Haveteatret

Der er en unik mulighed for at skabe jeres helt egen intime oase og sætte præcis det aftryk, som er vigtigt for jer. I Haveteatret er der plads til omkring 100-150 gæster, og lokationen er derfor perfekt til receptioner, debatter og netværksmøder.

Restaurant Vilhelm

Hotellets stilfulde og hyggelige restaurant har plads til omkring 50-100 personer. Rummet kan både skærmes af for et udvalgt publikum og åbnes op for alle besøgende.

Nørregadescenen

Hvis I ønsker at teste andre formater end den traditionelle debat, er scenen oplagt. Med placering lige ud til Nørregade er der mulighed for at fange forbigående til korte, dynamiske og morsomme talks, oplæg eller underholdning.

Samtaleværelset

På hotellets første sal ligger vores hyggelige lokale med udsigt til vandet, plads til 25-30 personer og meget anvendelig til møder, netværk eller spisning.

Vinklen

2020-nyskabelsen på Grønbechs Hotel er vores lækre, nye telt i Vinkelstræde i hotellets nye blomster- og køkkenhave, lige over for Grønbechs Hotel. Ideelt til debatarrangementer og receptioner med op til 60 tilhørere og til lukkede frokost- og middagsselskaber op til 40 siddende gæster med bedste servering og service fra teamet på Restaurant Vilhelm.

Book dit bord under Folkemødet på Grønbechs Hotel, og nyd en lækker 3-retters middag med de bedste bornholmske råvarer. Tag en velfortjent pause fra Folkemøde debatterne og nyd en middag med kollegaer eller venner i Restaurant Vilhelm. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Bestil bord her