Mad er en fantastisk måde at bringe mennesker sammen og på trods af alverdens forskelligheder, kan vi som regel altid enes om det gode måltid. Med William Milsted ved roret og et godt team af både faste- og gæste-kokke, kan du altid være sikker på en spændende oplevelse. Menuerne skifter i takt med humør og sæson, men indeholder altid et strejf af Bornholm.

Velbekomme!

Bestil bord her

NÅR SOLEN STÅR OP

Grønbechs morgenmad

For at kunne nyde Bornholms mange seværdigheder, er det vigtigt at du har fået en god morgenmad, derfor serverer vi altid friskbagt brød og lokale specialiteter samt kaffe/te og most til alle vores gæster. Udvalget varierer fra dag til dag, men du finder altid gode oste, marmelader, frisk frugt, æg, skyr og pålæg på buffetten. I weekenden kan vi sagtens finde på at bage pandekager eller hjemmerullede kanelsnurrer.

Kunsten at vente

Jørgen er en gæv vestjyde, der har rykket bundgarnet op, for at bringe noget mere velsmag til de Bornholmske kødgryder. Vi investerer gladeligt den halve time hver vej til Hallegaard, for at hente noget af det bedste kød på øen. Især når vi ved, at hver enkelt dyr har haft et godt liv og besøget ofte inkluderer en snak med Jørgen eller en af de mange andre gode folk på gården.

www.hallegaard.dk

Smagen af bryg

Bornholm har meget godt øl, men noget af det bedste kommer fra Christian og Jessica. Det er håndholdt, det er saftigt og det er lige, hvad vi har lyst til efter en lang arbejdsdag. Hvis du kan lide øl med masser af karakter og en fornuftig portion bitterhed, så er BeerHere et must.

facebook.com/beerhere4you

Hjemmelavet is på toppen af Bornholm

Det virker helt naturligt, at søde mennesker laver søde sager, derfor elsker vi is fra Kalas. Sæsonen starter typisk med de klassiske smage og i takt med at sommeren skriver åbnende i sommeren skrider frem, dukker årstidens frugter og bær op i udvalget. Kirsebær og chokolade sorbet er helt klart blandt vores favoritter.

sandvigiskalas.dk

Bornholms Valsemølle

Afstanden fra mark til mund kan næsten ikke blive kortere, når vi bager vores brød med mel fra Bornholms Valsemølle. Grundlagt i 1920, maler Valsemøllen blandt andet rug, spelt og flere forskellige hvedesorter herunder durum og Øland fra solskinøens marker. 

Vi bager brød i hotellets køkken fra kl. 6.30. Kom og vær med.
bornholms-valsemoelle.dk


Høstet

Havtorn er blevet lidt af et mode-bær i Danmark og på Bornholm har vi en af Danmarks første plantager. Plantagen drives af Mads og Camilla og kommer du forbi sidst på sommeren, er der rig mulighed for at give et nap med høsten. De små syrlige bær har et utal af anvendelsesmuligheder og hjælper på både c-vitaminballancen og det gode humør.
høstet.dk

Risteriet Sueños

Bag kafferisteriet Sueños står Helle og Jakob. Deres kaffe dyrkes på kaffefarmen i det fredede landskab Miraflor i Nicaragua. Kaffen stammer fra over 100 år gamle planter, der dyrkes uden kunstgødning og pesticider imellem vilde orkideer og høje cedertræer. Udover den dejlige kaffe, sørger Sueños også for en bæredygtigfremtid for deres bønner, ved at betale dem 20% over fairtradeprisen.
suenos.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i resturanten

Bestil bord her