Værelser

I tråd med hotellets historie har vi fokuseret på at skabe nogle hyggelige fællesområder med plads til at mødes, men også med den lille hyggelige krog, hvor man kan fordybe sig i en god bog eller nyde et glas i solen. 

Værelserne er holdt i de originale størrelser fra 1901 og med udsigt over byen eller den hyggelig gårdhave. Vi har bevaret hotellets klassiske badeværelser og de har alle eget bad med lækre produkter fra LA:Bruket. Der er hurtigt internet på hele hotellet, og det er selvfølgelig gratis for alle vores gæster. Vi har taget tv'et ud af værelserne men du er mere end velkommen i vores dagligstue på 1. sal. Trænger du til fordybelse kan du altid låne en bog fra biblioteket. Det er ligesom at være hjemme.

Vi har 3 forskellige værelses typer:

ENKELTVÆRELSE:

Pris pr. nat fra 850,-

Vi har kun to enkeltværelser på hotellet, men de er til gengæld rigtig hyggelige. Enkeltværelserne er på 1. og 2. sal og har fransk altan med udsigt over byen. Der er en god blød seng og eget badeværelse med produkter fra LA:Bruket. Vores priser inkluderer altid vores lækre morgenmad med hjemmebagt surdejs brød, lokale lækkerier og specialiteter fra Bornholm, frugt samt te, most og kaffe, fra det lokale risteri Sueños og som er udviklet specielt til   Grønbechs Hotel.

Book

DOBBELTVÆRELSE:

Pris pr. nat fra 1.050,-

Vi har 19 dobbeltværelser, et par stykker med udsigt til havnen og havet, andre vender mod vores dejlig gårdhave eller Lavendelstræde. Hotellet er i tre etager og alle vores dobbeltværelser er unikke og du kan altid forvente at lande i dejlige brede senge og på nogle af værelserne vil der være mulighed for en opredning også. Vi har også på vores dobbeltværelser originale badeværelser med lækre produkter fra LA:Bruket. Når du står op om morgenen byder vi på vores lækre morgenmad med lokale specialiteter, hjemmebagt surdejs brød, kaffe/te og most. Risteriet Sueños levere bønnerne til kaffen og er udviklet specielt til Grønbechs Hotel. 

Book

DOBBELTVÆRELSE M/BALKON

Pris pr. nat fra 1.250,-

Vores balkonværelser er også unikt indrettet, de har alle udsigt til gårdhaven og fra balkonen kan man nyde aftensolen med et glas i hånden. Her er god plads – både på værelserne og på balkonen. Balkonværelserne ligger på 1. sal, er dejlig lyse, med store brede og gode senge og her er der mulighed for en ekstra opredning. Vi har en gennemført stil og badeværelser med lækre produkter fra LA:Bruket. Når du står op om morgenen byder vi på vores lækre morgenmad med lokale specialiteter, hjemmebagt surdejs brød, kaffe/te og most. Risteriet Sueños levere bønnerne til kaffen og er udviklet specielt til Grønbechs Hotel.

Book