Værelser

I tråd med hotellets historie har vi fokuseret på at skabe nogle hyggelige fællesområder med plads til at mødes, men også med den lille hyggelige krog, hvor man kan fordybe sig i en god bog eller nyde et glas i solen. 

Værelserne er holdt i de originale størrelser fra 1901 og med udsigt over byen eller den hyggelig gårdhave. Vi har bevaret hotellets klassiske badeværelser, og de har alle eget bad med lækre produkter fra LA:Bruket. Der er gratis internet på hotellet. Vi har taget tv'et ud af værelserne, men du er mere end velkommen i vores samtaleværelse på 1. sal. Her kan du se TV, spille spil, læse eller bare sidde og hygge dig. 

Det er ligesom at være hjemme.

Vi har 3 forskellige værelses typer:

ENKELTVÆRELSE:

Pris pr. nat 950,-

Vi har to enkeltværelser på hotellet. Enkeltværelserne er på 1. og 2. sal og har fransk altan. Der er en seng på 120 cm og eget badeværelse med produkter fra LA:Bruket.

Om morgenen byder vi på vores lækre morgenmad med lokale specialiteter, hjemmebagt surdejsbrød, kaffe/the og most. Risteriet Sueños leverer bønnerne til kaffen og er udviklet specielt til Grønbechs Hotel.

Book

DOBBELTVÆRELSE:

Pris pr. nat fra 1.150,-

Vi har 21 dobbeltværelser, et par stykker med udsigt til havnen og havet, andre vender mod vores dejlig gårdhave eller Lavendelstræde. Hotellet er i tre etager og alle vores dobbeltværelser er unikke. 

Sengene er mellem 140-160 cm bredde, og på nogle af værelserne vil der være mulighed for en ekstra opredning. Vi har også på vores dobbeltværelser originale badeværelser med lækre produkter fra LA:Bruket.
Om morgenen byder vi på vores lækre morgenmad med lokale specialiteter, hjemmebagt surdejs brød, kaffe/te og most. Risteriet Sueños leverer bønnerne til kaffen og er udviklet specielt til Grønbechs Hotel1

Book

DOBBELTVÆRELSE M/BALKON

Pris pr. nat 1.550,-

Vores balkonværelser er også unikt indrettet, de har alle udsigt til gårdhaven, og fra balkonen kan du/I nyde aftensolen.
Her er god plads – både på værelserne og på balkonen. Balkonværelserne ligger på 1. sal og er dejlig lyse. Sengene er 180 cm brede og her er der mulighed for en ekstra opredning. På  badeværelser er der lækre produkter fra LA:Bruket.
Om morgenen byder vi på vores lækre morgenmad med lokale specialiteter, hjemmebagt surdejs brød, kaffe/te og most. Risteriet Sueños leverer bønnerne til kaffen og er udviklet specielt til Grønbechs Hotel.

Book