Værelser

Vores værelser

Vi lover dig ro, fred, smuk udsigt, bløde senge og lækre produkter fra LA:Bruket.

Book nu

Man rejser ikke til Bornholm for at sidde på et hotelværelse, derfor er alle vores værelser indrettet med det formål at tilbyde dig et dejligt soveværelse.

Der er fin mulighed for at kunne skrive et postkort hjem til vennerne eller tage et hvil i de bløde senge. Alle værelserne har originalt 60’er bad og toilet med lækre produkter fra LA:Bruket. Nostalgitrip garanteret!

Der er hurtigt internet på hele hotellet, og det er selvfølgelig gratis for alle vores gæster.

Hvis du har lyst kan du selvfølgelig altid se TV i vores hyggelige fællesstue på 1. sal, eller låne en bog fra biblioteket i Øltinget.

Ro og fred i Bornholms hyggeligste by

Enkeltværelse

Vores enkeltværelser har altid en god seng, skrivebord og lækre produkter fra LA:Bruket. Om morgenen byder vi på vores dejlige Bornholmske morgenmad.

Dobbeltværelse

Vores dobbeltværelser er alle udstyret med brede senge og har enten udsigt ud til vores dejlige gårdhave eller Lavendelstræde. Samtlige værelser har et skrivebord, og der er mulighed for ekstra opredning i nogle af værelserne. Om morgenen byder vi på vores lækre Bornholmske morgenmad.

Dobbeltværelse med udsigt eller balkon

Vores dobbeltværelser med balkon/udsigt er indrettet med store senge samt enten en balkon eller udsigt ud mod havnen.

Der er skrivebord på værelset, og der er mulighed for ekstra opredning i nogle af værelserne – og om morgenen byder vi på vores dejlige bornholmske morgenmad.