(+45) 28 35 69 00

Grønbechs Hotel
Cykling og Træningsophold

Mulighed for at booke Grønbechs Hotel i Allinge på Bornholm til næste træningsophold.

Grønbechs hotel skal være Bornholms og Østdanmarks mest cykelvenlige hotel. Der er indrettet et stort, nyt og flot rum til sikker og aflåst opbevaring af cyklerne, der er faciliteter til cykelvask, der er
opsat arbejdsstand, og der er et godt udvalg af det mest almindelige værktøj til fri rådighed. Desuden kan man få udleveret ruteforslag til cykelcomputerne og få energidrik til dunkene. Endelig er der et lille udvalg af det mest nødvendige til salg (slanger, dæk, kæder, energi mv.).

Ved større grupper kan hotellet desuden arrangere mekaniker på udvalgte tidspunkter af døgnet, lokale turguider, massør mv.

Der er fra hotellet direkte adgang til perfekte, meget kuperede landeveje med særdeles begrænset   trafik, og der er noget af Danmarks bedste og mest varierede gravel i området. 


Hotellet danner et perfekt (og bæredygtigt) alternativ til træningsture til Mallorca
eller Sydfrankrig. Bornholm er Danmark og dansk natur – men det er også noget
andet og anderledes, og det nyder man godt af som cykelturist på øen.

Dine data

Vi vil gerne registrere og opbevare personoplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes her. Vi vil anvende dine data til analyseformål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Vi benytter oplysningerne til at målrette vores markedsføring og gøre det mere relevant for dig. Vi bruger cookies fra følgende tredjeparter til at indsamle og videregive oplysninger: Google Analytics, Add This, Facebook, Dansk Online Index og Chartbeat.