(+45) 28 35 69 00

Grønbechs Hotel
Folkemødet 2023

I 2022 til Folkemødet lagde hotellet kvadratmeter til mere end 70 arrangementer med over 30 forskellige samarbejdspartnere. I 2023 åbnede vi igen dørene til Danmarks politiske hotel med endnu flere arrangementer. Grønbechs Hotel og Altinget har indgået et samarbejde i Folkmødeugen, hvor Altinget står for alle arrangementer og bookinger.

Altinget og Mandag Morgen tilbyder sparring på indhold, formater og relevante oplægsholdere og moderatorer. Altinget og Mandag Morgen kan skræddersy en pakke til jeres behov og ønsker. 


Hvordan kan Altinget og Mandag Morgen hjælpe? Se katalog

Kontakt
Udfyld nedenstående formular eller kontakt Magnus Vind Lorenz på fm@altinget.dk eller på telefon 60 40 76 82

Folkescenen

Synligheden er i top med scenens placering foran hotellets hovedindgang vendt mod havnen. Folkescenen er oplagt til debatter, åbne netværksarrangementer og underholdning.

Haveteatret

Der er en unik mulighed for at skabe jeres helt egen intime oase og sætte præcis det aftryk, som er vigtigt for jer. I Haveteatret er der plads til omkring 100-150 gæster, og lokationen er derfor perfekt til receptioner, debatter og netværksmøder.

Restaurant Vilhelm

Hotellets stilfulde og hyggelige restaurant har plads til omkring 50-100 personer. Rummet kan både skærmes af for et udvalgt publikum og åbnes op for alle besøgende.

Nørregadescenen

Hvis I ønsker at teste andre formater end den traditionelle debat, er scenen oplagt. Med placering lige ud til Nørregade er der mulighed for at fange forbigående til korte, dynamiske og morsomme talks, oplæg eller underholdning.

Samtaleværelset

På hotellets første sal ligger vores hyggelige lokale med udsigt til vandet, plads til 25-30 personer og meget anvendelig til møder, netværk eller spisning.

Vinklen

2020-nyskabelsen på Grønbechs Hotel er vores lækre, nye telt i Vinkelstræde i hotellets nye blomster- og køkkenhave, lige over for Grønbechs Hotel. Ideelt til debatarrangementer og receptioner med op til 60 tilhørere og til lukkede frokost- og middagsselskaber op til 40 siddende gæster med bedste servering og service fra teamet på Restaurant Vilhelm.

Dine data

Vi vil gerne registrere og opbevare personoplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes her. Vi vil anvende dine data til analyseformål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Vi benytter oplysningerne til at målrette vores markedsføring og gøre det mere relevant for dig. Vi bruger cookies fra følgende tredjeparter til at indsamle og videregive oplysninger: Google Analytics, Add This, Facebook, Dansk Online Index og Chartbeat.