(+45) 28 35 69 00

OM HOTELLET

De fleste voksne Allingeboer, vil kunne fortælle dig historier om slyngelstuen Gøken, diskoteket eller fra deres sommerjob som opvasker i køkkenet på Grønbechs Hotel.

I 2014 blev bygningerne købt af den politiske netavis Altinget. De forfaldne bygninger er siden blevet nænsomt renoveret, så Grønbechs Hotel i dag fremstår lys og luftig, med en fin balance imellem den nordiske minimalisme og den hjemmelige hygge. Vi har lagt stor vægt på at skabe en personlig stemning, hvor man kan gå på kunstvandring i hotellets gange, eller slappe af i lobbyens bløde møbler. Qua sin placering midt i Folkemødebyen Allinge, er Grønbechs Hotel indrettet som Danmarks eneste politiske hotel, hvilket tydeligt kan mærkes når politikere, lobbyister, Bornholmere, journalister og interesseorganisationer invaderer den lille havneby. Du skal dog ikke være bange for at blive afkrævet dit politiske ståsted, når du tjekker ind, da vi går langt mere op i, at du får et godt ophold, end hvilket parti du stemmer på.

Book nu

VÆRELSER:

Træk stikket, slap af og nyd byen.

 Værelserne er holdt i de originale størrelser fra 1901 og med udsigt over byen eller den hyggelig gårdhave. Vi har bevaret hotellets klassiske badeværelser og de har alle eget bad med lækre produkter fra LA:Bruket.

Læs mere

RESTAURANT:

Vores mad er vores varemærke

Bornholm har nogle af landets bedste producenter af gode råvarer og vi bruger dem i vores menu så ofte som muligt.

Læs mere

KONFERENCER
& ARRANGEMENTER:

Lad os skabe rammerne
for dit arrangement

Vi sørger for gode rammer, høj service
og lækker forplejning

Læs mere
Restaurant Vilhelm logo Restaurant Vilhelm logo

Vi glæder os til at byde dig velkommen i resturanten

Bestil bord her

Dine data

Vi vil gerne registrere og opbevare personoplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes her. Vi vil anvende dine data til analyseformål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Vi benytter oplysningerne til at målrette vores markedsføring og gøre det mere relevant for dig. Vi bruger cookies fra følgende tredjeparter til at indsamle og videregive oplysninger: Google Analytics, Add This, Facebook, Dansk Online Index og Chartbeat.