(+45) 28 35 69 00

Restaurant
Grønbechs Hotel

I vores restaurant byder vi på klassisk tradition med moderne og internationalt touch, uden nogen dogmer, men med afsæt i rigtig god mad, de bedste vine og ikke mindst den særlige atmosfære af uformel hygge. Restauranten er nemlig et sted, hvor alle kan være med – hotelgæst eller ej. Du kan både nyde en hel aften på restauranten, snuppe et par retter inden koncerten eller drikke en drink i vores fantastiske gårdhave under stjernerne. Det er helt op til dig!


Mad er en fantastisk måde at bringe mennesker sammen, og på trods af alverdens forskelligheder kan vi som regel altid enes om det gode måltid. 

Nyd en aften på

Restaurant Grønbechs Hotel

Menuerne skifter i takt med sæsonen, men indeholder altid et strejf af Bornholm.

Book bord Menu

Når solen står op

Grønbechs morgenmad

Hver morgen serverer vi friskbagt brød, gode oste, marmelader, frisk frugt, æg, skyr og pålæg, kaffe/te og most fra lokale producenter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Dine data

Vi vil gerne registrere og opbevare personoplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes her. Vi vil anvende dine data til analyseformål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Vi benytter oplysningerne til at målrette vores markedsføring og gøre det mere relevant for dig. Vi bruger cookies fra følgende tredjeparter til at indsamle og videregive oplysninger: Google Analytics, Add This, Facebook, Dansk Online Index og Chartbeat.