(+45) 28 35 69 00

Menu

Vilhelms menu

Tre retter, vinmenu, kaffe og vand


745 kr.

Forret

Salat af grønne asparges, romaine stok, confiteret æggeblomme, parmesan & trøffel vinaigrette

135 kr.

Hovedret

Pocheret lyssej med vilde løg og hvidløg, muslingesauce, morkler og nye kartofler

245 kr.

Dessert

Rabarberkompot, syltede rabarber, rabarbersorbet med brændt hvid chokolade & lakrids 

105 kr.

Menu

Gå ombord i vores a la carte menu og vælg tre retter


445 kr.

Forret

Østers med spæde kålskud, peberrod, stikkelsbær &  purløg


135 kr.

Hovedret

Lam fra Niels Vibe, hvide asparges, karry & vanilje smør, syltede majroer, ramsløg og demi glace 

245 kr.

Dessert

Granskudsgranite, yoghurtsorbet, honning, confiteret citron & juice på æblemost og engsyre 

105 kr.

Dine data

Vi vil gerne registrere og opbevare personoplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes her. Vi vil anvende dine data til analyseformål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Vi benytter oplysningerne til at målrette vores markedsføring og gøre det mere relevant for dig. Vi bruger cookies fra følgende tredjeparter til at indsamle og videregive oplysninger: Google Analytics, Add This, Facebook, Dansk Online Index og Chartbeat.